Anbefalinger

 

 Jacqueline Faulkner (SSA på Hammel neurocenter):

En varm anbefaling til at snakke/bruge Randklitcare kostvejledning . Jeg har aldrig været på slankekur og kan ikke klare, at nogen fortæller mig hvad jeg må og ikke må spise. Men jeg vil gerne tabe mig og havde brug for hjælp. Jeg snakkede med Birthe og fik en lille wake up call omkring min kost. Jeg vidst det godt men ved, at skrive det ned opdaget jeg hvor forkert jeg endelig spist. Vi snakkede om motion, livsstil og familien. Udefra dette møde kunne Pernille lave en kostplan vejledning til mig. Denne vejledning er både motiverende men også enkelt og nemt, at følge. Jeg kender mig selv hvis tingene er for indviklet og tidskrævende give jeg op. Men denne plan inspirerer mig til at lave de nødvendig små ændringer i min kostplan for, at kunne spise rigtigt. Ja jeg falder i nogen gange men det har ikke været så slemt, at jeg give op endnu. Det små ændringer og tips jeg har fået fra Birthe og Pernille har givet mig lyst til at blive ved og jeg tænker mere over hvad jeg spiser og hvornår. Tak til jer begge to og I skal fortsætte med den fantastisk arbejde i gøreSidse Sørensen Olesen fra Hammel udtaler:


“DU FÅR ALT FOR LIDT AT SPISE” ! Jeg vil gerne dele mine erfaringer om mit gode samarbejde med Birthe.
For 1.5 år siden fik jeg konstateret fibromyalgi efter næsten 2 års sygdom, hvor lægerne ikke kunne finde ud af, hvad jeg fejlede.
2 år med ulidelig træthed, smerter, immobilitet, ændret spisemønster, mindre motion og en deraf uønsket vægtøgning.
Jeg har tidligere haft gode erfaringer med vægttab, men det var lige som om, intet længere fungerede for mig..
Jeg tog kontakt til Birthe, da jeg via familie havde hørt - og set- rigtig gode resultater.
Overskuddet var der nu og jeg var vild motiveret.
Vi mødtes hjemme hos Birthe 3 dage efter jeg havde booket en tid til at få lavet en kostplan.
Vi gennemgik alle dagens måltider. Hvad spiste jeg. Hvad drak jeg. Hvor aktiv var jeg.
Hvad var mit mål? Delmål? Birthe var enorm opmærksom på, hvilke ting jeg havde ønske om at beholde i min kostplan.
Det var fx iskaffe og min smoothie. Hun tog højde for de specielle behov jeg havde. Fx døjer jeg rigtig meget med kvalme om morgenen og kan derfor ikke spise så meget.
Derudover har jeg brug for mad, der ligesom “knaser” eller “larmer” i munden, og ikke fylder for meget i maven.
Det er en mærkelig ting, der er kommet med fibromyalgien.
Jeg ville gerne “handle”, så Birthe satte mig straks i gang med et par ændringer, fx skulle jeg nu spise en sesamknækbrød til natten.
Vi mødtes en uges tid efter, hvor Birthe præsenterede min nye kostplan. Det første hun sagde var, at hun godt kunne forstå jeg ikke kunne tabe mig. Jeg fik alt for lidt at spise!
Min forbrænding var gået totalt i stå efter min sygdom! Vi gennemgik min plan, som var nem, enkel og ligetil.
Da jeg kom hjem lagde jeg den på køkkenbordet, så den altid var lige ved hånden. Nu er der gået godt 8 uger.
Min kostplan spiller stadigvæk 100 %. Jeg har nået mit første delmål - at tabe 3.5 kg. Så nu er jagten sat ind på næste mål - 4-5 kg.
Jeg har løbende haft mange spørgsmål, og Birthe er hurtig på tasterne til at svare. Fx havde vi vildt meget lyst til koldskål en varm sommeraften, så jeg skrev til Birthe om det var ok og hvilken mængde jeg måtte spise.
Lykken var gjort i varmen. Hun er en fantastisk støtte, og hendes “Hotline” har gjort mig enorm tryg i det her. Vi har løbende justeret på min kostplan, da jeg fx var ved at løbe helt sur i mine fisk til middag. Så kommer hun med alternativer, gode råd og klap på skulderen. SÅ!… Vil du have en holdbar løsning - så vælg dit samarbejde med Birthe.
Prisen er sølle 450,-… Og det er for ALT
 

 

  © Birthe Randklit, Præstemarksvej 48, 8450 Hammel

  Tlf. 30 23 97 67